CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 9, 2009

"Ya Allah bantu Nabila".

Malam ni aku tension betul. Blog aku ni kemungkinan akan di check oleh Madam Azrah esok. Dahla banyak lg tugasan yg belum siap semuanya mesti disiapkan sebelum menjelang pagi esok. Esok aku kena pastikan page 12 USIM TODAY siap design dan dihantar. Perbentangan tugasan En. Faizal juga esok, nk fikir Balaghah lagi, sebelah malam pula ada perdebatan dalam BA untuk subjek Muhadasah Hurrah yg dikendalikan Ustaz Husni. Aduh!!! poning..poning.. x taulah macam mana nk hadapi hari esok, berjaya ke tak aku menaggung azab malam ni. "Ya ALLAH bantu nabila ya Allah"...

7 comments:

wanaz4s honeyz said...

try

fida said...

berjaya jgk akhirnya komen kte k.hea.

fida said...

Allah sentiasa memnbantu hambanya

IBNU TURAB said...

Jange duk rusing sangat ...Ore lain pun lebih kure kito jugak....

minat turabb ilat turabbbb

niey's said...

nabila? nama baru ke? hehe, oi..byknya k'ja, smalah sy k'ja x siap2 jg..

eima said...

lega la tu xde kls mlm ni..slamat xyah berdebat ye,muka dah mcm nak nangis dah td..hu2

Da Great said...

janji siap.... kak he takut kucing...takut tikus...takut lembu...takut... takut rima...takut kito...harharharharharharhar
celohtiok maksud dio gapo???